Yen tumindak…karo kancane kudu nyuwun ngapura?

Yen tumindak…karo kancane kudu nyuwun ngapura?

  1. Ala / salah.
  2. Bener.
  3. Rukun.
  4. Semua jawaban benar
  5. Semua jawaban benar

Jawaban: A. Ala / salah..

Dilansir dari ensiklopedia, yen tumindak…karo kancane kudu nyuwun ngapura ala / salah..

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 1 / 5. Vote count: 923

No votes so far! Be the first to rate this post.